Tavallisen ihmisen taidoilla mukaan

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tarja Karhu kertoo seurakunnan vapaaehtoistehtävistä ja uudesta verkkosivustosta. 

Kuinka uusi verkkopalvelu on otettu vastaan?
 
Verkkopalvelu on ollut avoinna vasta muutaman päivän ja palaute on ollut ilahduttavan myönteistä. Sivuston pirteää ja raikasta ulkoasua on kehuttu ja sisältöä on pidetty hyvin selkeänä. Alkupäivinä tosin sivustolle kirjautumisessa oli pieniä teknisiä ongelmia, mutta ne saatiin korjattua onneksi nopeasti.
 
Mitä kaikkea vapaaehtoistoiminta seurakunnassa voi olla?
 
Parhaillaan on meneillään vapaaehtoiskoulutus yhteistyössä kaupungin muiden vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Seurakunnan koulutusillasta saadussa palautteessa osallistujat sanoivat, että oli yllättävää kuulla, kuinka monenlaista vapaaehtoisuutta kirkon parissa tehdään.
 
Mitä kaikkea vapaaehtoistoimintamme voikaan olla? Se selviää parhaiten tutustumalla tämän sivuston avoinna oleviin vapaaehtoistehtäviin. Sekä tulemalla rohkeasti mukaan toimintaamme.
 
Kenen kannattaa lähteä mukaan?
 
Jokaisen, jolla on halua antaa aikaansa ja osaamistaan yhteiseen käyttöön. Tule mukaan jos kaipaat mielekästä tekemistä, tahdot kokea seurakuntayhteyttä ja saada ehkä uusia ystäviä. Ehkä vielä etsit omaa paikkaasi seurakunnassa? Kannattaa tulla tutustumaan seurakunnan vapaaehtoistoimintaan ja kokemaan yhdessä arjen pieniä ihmeitä.