Vapaaehtoistoiminta antaa paljon

c964a1288fdc15cbbc9312bac0164a93

Vapaaehtoistoiminta koetaan yleensä elämää rikastuttavana asiana, josta saa myös itselleen paljon. Seurakuntamme vapaaehtoiset kertovat, miksi he ovat lähteneet mukaan toimintaan.

 

Tavallaan ajauduin mukaan aikoinaan. Koko ajan on löytynyt uusia ja mielenkiintoisia tehtäviä ja asiat ovat ikäänkuin johtaneet aina toisiin. Parasta on ollut tutustua mukaviin ja ystävällisiin ihmisiin.

Anneli

 

Näin lehdessä ilmoituksen, että Ristin tielle haettiin vapaaehtoisia. Tuntui vain että halusin tulla. Halusin tulla katsomaan, onko minulla jotain annettavana. Olen nauttinut nyt neljättä vuotta.

Seija

 

Kuoron myötä tulin mukaan. Sitten kiinnostuin muista vapaaehtoistehtävistä. Tämä antaa niin paljon henkistä ravintoa.

Kirsti

 

Halusin kuulua johonkin seurakunnan yhteisöön ja päästä seurakuntayhteyteen.

Seija

 

Kun lähtee palvelemaan niin siitä saa itsekin.

Timo

 

Minulla oli aiempaa kokemusta muusta vapaaehtoistyöstä ja seurakunnan vapaaehtoistoiminta tuli siihen luontevasti jatkoksi. Vaimollani ja minulla on ihan samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja olemme osallistuneet yhdessä vapaaehtoistehtäviin. Aiemmin tytärkin oli mukana.

Kari

 

Rakkaus ilmaisutaitoihin ja teatteriin sai minut mukaan. Kristillinen viitekehys on tosi tärkeä ja koen sen turvallisena ja miellyttävänä.

Asko

 

Näkökulmani on, että en ole vapaaehtoinen vaan seurakuntalainen. Koen omakseni kutsujan tehtävän. Jos olisin nuorempi, hakeutuisin terapiateatterikoulutukseen.

Juha

 

Yhdessä tekemisen ilo ja riemu. Tunnen kuuluvani yhteisöön. Olen tutustunut tosi ihaniin uusiin ihmisiin. Voin olla konkreettisesti mukana seurakunnan toiminnassa.

Marja