KatuSaapas- ja NettiSaapastyöhön nuorten pariin

Sijainti: Tuusulan alue, naapurikunnat tarvittaessa
Lisätietoja: Etsimme täysi-ikäisiä vapaaehtoisia KatuSaappaaseen jalkautumaan kaduille, puistoihin, koulujen pihapiireihin, asemille ym. paikkoihin, joihin nuoret kokoontuvat esim. vappuna, koulujen päättyessä, taiteiden yönä tai muina merkittävinä päivinä.

Tarkoituksena on kohdata nuoria ja nuoria aikuisia heidän ehdoillaan ja olla turvallisena aikuisena läsnä paikan päällä. Työ on pitkälti ilta- yö- ja viikonloppupainotteista. Tehtävään saa koulutuksen ja siihen haastatellaan. Mukana voi olla satunnaisesti tai säännöllisesti omien voimien ja aikataulujen puitteissa.

NettiSaapas- vapaaehtoiset jalkautuvat puolestaan internettiin ja sosiaaliseen mediaan kohtaamaan nuoria ja nuoria aikuisia. Tarkoituksena on olla turvallinen aikuinen ja keskustelukumppani verkossa ja ennaltaehkäistä yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden kokemusta. Tehtävään saa koulutuksen ja siihen haastatellaan. NettiSaappaassa voi olla mukana satunnaisesti tai säännöllisesti omien voimien ja aikataulujen puitteissa.

Voit osallistua joko KatuSaappaaseen, NettiSaappaaseen tai molempiin halutessasi.

Saapas- vapaaehtoisten rekry aloitettu 8.12.2021 ja se on toisteiseksi voimassa. Lisätietoja Saapas- toiminnasta voit kysellä nuorisotyönohjaajilta: mirkka.drugg@evl.fi tai juha.pitka@evl.fi

1. Valitse haluamasi tehtävät:

  Ajankohta         Paikkoja jäljellä Ilmoittautumisaikaa jäljellä
19.05.2022 - 00:00:00 -   25 -
  11.01.2023     - 23:59:00    

2. Kirjaudu sisään ja ilmoittaudu

Tunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?


Etkö ole vielä mukana Arjen ihmeissä?

Rekisteröidy ensin käyttäjäksi saadaksesi tunnukset Arjen ihmeitä -sivustolle. Klikkaa linkkiä: rekisteröidy.

Jos olet jo mukana vapaaehtoistoiminnassamme, voit ilmoittautua tehtäviin heti tunnukset saatuasi.

Jos tämä on ensimmäinen tehtäväsi seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa, kutsumme sinut ensin vapaamuotoiseen tapaamiseen, jonka jälkeen pääset ilmoittautumaan tehtäviin.

Jatkossa voit ilmoittautua tehtäviin viereisen valikon kautta.