Vihreät Liivit

Sijainti: Tuusulan ala-asteet
Lisätietoja: Meillä on muutaman vuoden toiminut kouluilla (ala-asteilla) ns. Vihreät Liivit. Monilla lapsilla on puutetta kuuntelevista ja läsnäolevista aikuisista ja Vihreät Liivit -toiminta yrittää omalta osaltaan lieventää tätä puutetta. Käytännössä toiminta on sitä, että puetaan Tuusulan seurakunnan vihreät liivit ylle ja ollaan sovittujen koulujen pihoilla, sovittuna aikana läsnä lapsille. Mukana on seitsemän koulua (tilanne kevät 2023) eri puolilla Tuusulaa ja yhdellä koululla käydään kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa. Kestoaika on 30 - 45 minuuttia, riippuen pitkän välitunnin pituudesta.
Toiminta on ensisijaisesti läsnäoloa, tavallista jutustelua tai vaikka pallopeliin tai hippaleikkiin mukaan menemistä halutessaan. Kaikki toiminta tapahtuu lasten ehdoilla, eikä meillä ole valmiita pelejä tai toimintaa mukanamme. Toiminta ei myöskään ole tunnustuksellista, vaikka olemmekin toki käveleviä mainoksia, koska edustamme seurakuntaa ja liiveissä lukee Tuusulan seurakunta. Vihreiden Liivien aikuisilla ei ole valvonta vastuuta koulujen pihalla. Sen hoitavat koulujen omat aikuiset.

Jos haluat mukaan antamaan aikaasi lapsille, pääset työpariksi meidän työntekijällemme, saat perehdytyksen tehtävään ja voit osallistua juuri silloin, kuin sinulle sopii. Ei tarvitse sitoutua jokaiseen kertaan ja voit tulla vaikka vain kokeilemaan tai silloin tällöin.


Jos kiinnostuit Vihreät Liivit -toiminnasta, voit olla yhteydessä:

Tommi Aulasmaa 040-527 1487 /tommi.aulasmaa(at)evl.fi
Miika Masih 040-778 9774 /miika.masih(at)evl.fi

Työala:
Tuusulan srk
Raita Karmavuo
0405357150
raita.karmavuo@evl.fi
,

1. Valitse haluamasi tehtävät:

  Ajankohta         Paikkoja jäljellä Ilmoittautumisaikaa jäljellä
Jatkuva 39 -
      -    

2. Kirjaudu sisään ja ilmoittaudu

Tunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?


Etkö ole vielä mukana Arjen ihmeissä?

Rekisteröidy ensin käyttäjäksi saadaksesi tunnukset Arjen ihmeitä -sivustolle. Klikkaa linkkiä: rekisteröidy.

Jos olet jo mukana vapaaehtoistoiminnassamme, voit ilmoittautua tehtäviin heti tunnukset saatuasi.

Jos tämä on ensimmäinen tehtäväsi seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa, kutsumme sinut ensin vapaamuotoiseen tapaamiseen, jonka jälkeen pääset ilmoittautumaan tehtäviin.

Jatkossa voit ilmoittautua tehtäviin viereisen valikon kautta.