Päivystäjäksi palvelevaan puhelimeen

Sijainti: Tuusula
Lisätietoja:
Työhön etsitään henkilöitä, joilla on halua, kykyä ja aikaa kohdata ahdinkotilanteessa olevia lähimmäisiä. Päivystäjän ei tarvitse olla auttamisen ammattilainen: hän on ennen kaikkea lähimmäinen ja rinnalla kulkija.

Palveleva Puhelin antaa yhteydenottajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita. Päivystäjä ei tarjoa omia neuvojaan, vaan yhteydenottajaa tuetaan löytämään elämäänsä parhaiten sopivia ratkaisumalleja.

Päivystäjän tehtäviin kuuluvat päivystysvuoro ja työnohjaus noin kerran kuukaudessa ja täydennyskoulutus 4-6 päivänä vuodessa. Toimiminen päivystäjänä Palvelevassa Puhelimessa, siihen liittyvä koulutus ja työnohjaus tarjoavat mahdollisuuden oppia jatkuvasti lisää ihmisyydestä sekä vuorovaikutus- ja elämäntaitoja.

Seuraava kurssi todennäköisesti keväällä 2020. Kurssi koostuu viidestä illasta ja yhdestä lauantaista sekä päivystyksen harjoittelusta ja työnohjauksesta. Päivystäjät sitoutuvat päivystämiseen, työnohjaukseen ja jatkokoulutuksiin. Päivystäjän tulee olla ev.lut.seurakunnan jäsen.

Tuusula ja Kerava järjestävät koulutusta ja työnohjausta yhdessä. Tuusulassa toiminnasta vastaa diakoni Kari Pätsi p. 0400 651 505

1. Valitse haluamasi tehtävät:

  Ajankohta         Paikkoja jäljellä Ilmoittautumisaikaa jäljellä
Jatkuva 9 -

2. Kirjaudu sisään ja ilmoittaudu

Tunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?


Etkö ole vielä mukana Arjen ihmeissä?

Rekisteröidy ensin käyttäjäksi saadaksesi tunnukset Arjen ihmeitä -sivustolle. Klikkaa linkkiä: rekisteröidy.

Jos olet jo mukana vapaaehtoistoiminnassamme, voit ilmoittautua tehtäviin heti tunnukset saatuasi.

Jos tämä on ensimmäinen tehtäväsi seurakunnan vapaaehtoistoiminnassa, kutsumme sinut ensin vapaamuotoiseen tapaamiseen, jonka jälkeen pääset ilmoittautumaan tehtäviin.

Jatkossa voit ilmoittautua tehtäviin viereisen valikon kautta.