Mikä on Arjen ihmeitä?

 

Arjen ihmeitä tarjoaa vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille ja sitä tekeville helpon tavan löytää itselle sopivan vapaaehtoistehtävän ja rikastuttaa näin omaa ja muiden elämää. Palvelussa voi ilmoittautua seurakunnissa avoinna oleviin, hyvinkin monipuolisiin vapaaehtoistehtäviin.


Vapaaehtoistoiminta sopii kaikille auttamisesta kiinnostuneille, mielekästä tekemistä kaipaaville tai niille, jotka ehkä vielä etsivät omaa paikkaansa seurakunnan toiminnassa. Tärkeintä on yhdessä oleminen ja yhdessä toimiminen. Vapaaehtoistoiminnassa voit kokea yhdessä tekemisen iloa ja saada elämyksiä.

 

Avoimet vapaaehtoistehtävät ovat palvelussa vapaasti katsottavissa. Vapaaehtoisiksi haluavat rekisteröityvät Arjen ihmeitä -sivustolle, jossa he pääsevät ilmoittamaan kiinnostuksensa avoinna oleviin vapaaehtoistehtäviin. Uudet vapaaehtoiset haastatellaan ennen tehtävän vastaanottamista ja heidän kanssaan allekirjoitetaan vapaaehtoistoimijan sopimus. Jokaiseen tehtävään annetaan selkeät ohjeet ja perehdytys.


Verkkopalvelu on Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien yhteinen hanke, joka on syntynyt seurakuntien yhtenevistä toiveista koskien vapaaehtoistoiminnan kehittämistä. Osa vapaaehtoisista myös toimii molemmissa seurakunnissa ja tällöinkin lähialueen avoimet tehtävät löytyvät helposti yhdestä palvelusta.     


Seurakuntien vapaaehtoistoimintaan voi osallistua kertaluonteisesti, pieneksi hetkeksi tai sitoutua pidempiaikaisiin tehtäviin.


Tervetuloa tekemään ja kokemaan yhdessä arjen ihmeitä!