Etusivu

---------------------------------------------------- 

Perheiden kodeissa tapahtuva vapaaehtoistoiminta edellyttää ensin osallistumista seurakunnan järjestämään koulutukseen.

 


 

Palveluoperaatio Saapas jatkaa taas toimintaansa katupartioinnissa.
 
Jos sinua kiinnostaa nuorten auttaminen ja olet yli 18-vuotias, ota yhteyttä:
 
Minna Österman ”Öste” 050- 409 1909 tai toiminnasta vastaava erityisnuorisotyönohjaaja Airi Laurila: 0400-378 053.

 

Vapaaehtoistoiminta tekee hyvää

 
-Seurakuntalaisillamme on valtavan paljon erilaista osaamista ja lahjoja. Ilokseni saan olla mukana mahdollistamassa heille tilaisuuksia hyvän tekemiseen, kertoo Tarja Karhu.
 
-Vapaaehtoisemme ovat kevään ja kesän aikana avustaneet messuissa, valokuvanneet, kahvittaneet tilaisuuksissa ja ideoineet uudenlaista toimintaa. Lisäksi he ovat mukana toteuttamassa tapahtumia sekä leiri- ja retkipäiviä.  Vapaaehtoiset myös järjestävät opastettuja tutustumiskäyntejä kirkossa ja kappeleissamme, ilahduttavat laitoksissa asuvia musisoimalla tai ohjaavat liikuntaa, Tarja luettelee.
 
- Jos auttaminen ja toisten ilahduttaminen ovat lähellä sydäntäsi ja tahdot antaa aikaasi yhteiseen käyttöön, tule mukaan monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan.  Mukaan pääset rekisteröitymällä tällä sivustolla. Voit myös soittaa meille, niin autamme rekisteröitymisessä, Tarja opastaa.

Tavallisen ihmisen taidoilla mukaan

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tarja Karhu kertoo seurakunnan vapaaehtoistehtävistä ja uudesta verkkosivustosta. 

Lue lisää

Arjen ihmeitä pääsee tekemään ja kokemaan seurakuntien verkkopalvelun avulla

Järvenpään ja Tuusulan seurakunnat ovat avanneet vapaaehtoisten verkkopalvelun Arjen ihmeitä. Palvelu tarjoaa vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille ja sitä tekeville helpon tavan löytää itselle sopivan vapaaehtoistehtävän ja rikastuttaa näin omaa ja muiden elämää.

Lue lisää

5595a5cde7e599667e8d3660b1a8d1cb

Vapaaehtoistoiminta antaa paljon

Vapaaehtoistoiminta koetaan yleensä elämää rikastuttavana asiana, josta saa myös itselleen paljon. Seurakuntamme vapaaehtoiset kertovat, miksi he ovat lähteneet mukaan toimintaan.

Lue lisää

c964a1288fdc15cbbc9312bac0164a93

Haluaisitko lähteä perheleirille tai vierailla kerhoissa?

Löydä oma tapasi toimia vapaaehtoisena: Avoimissa vapaaehtoistehtävissä sivun oikeassa laidassa on lueteltuna tällä hetkellä avoinna olevat tehtävät. Jos sopivaa tehtävää ei juuri nyt ole tarjolla, kerro meille mitä hyvää haluaisit tehdä. Auttaa voi monella tavalla.

c1b8c339a51e23e8bd97e017968d4fd3